Over BAS HR

BAS is een ervaren speler op het terrein van HR-diensten. Arbeidsbemiddeling, recruitment, payrolling en de wereld van freelancers is voor ons gesneden koek.

Een groep van zelfstandige HR-kanjers vormt de kern van BAS. Deze club ambitieuze experts bundelt nu de krachten in BAS-HR, jouw full service Backoffice Administration System.

Maar BAS is meer…

In het woud van de arbeidsbemiddeling biedt BAS-HR inzicht en zekerheid. Goed, nee buitengewoon werk- en opdrachtgeverschap start met goed zorgen voor je mensen. Uitgaande van ieders talent en ieders vermogen om te groeien.

BAS denkt graag mee. We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal.
Kom jij op de koffie bij BAS?

MISSIE

BAS gelooft in de kracht van mensen. Het aansporen, het ontdekken en het ontwikkelen van talenten zit in ons DNA verweven. We bieden een solide basis om bedrijven en werknemers risicoloos en zonder zorgen te laten groeien. 

Onze ambitie? De onmisbare schakel zijn tussen succesvol ondernemen en buitengewoon werk geven.  

VISIE

Met onze merken BAS Intermediair, BAS Recruitment, BAS Payroll en BAS Freelance leveren we een compleet scala aan HR-diensten. We bedienen onze intermediairs, flexkrachten, freelancers en opdrachtgevers met digitaal gemak en expertise. 

Als ijzersterke HR-partner investeren we in samenwerking en nemen we risico’s van bedrijven en opdrachtgevers over.
Als inspirerend adviseur bieden we kennis en maatwerk op het het gebied van wet- en regelgeving. Zo groeien we uit tot de spin in het HR-web waar de menselijke maat leidend blijft. 

 

Onze Kernwaarden

Buitengewoon werk geven op basis van deze waarden:

Respectvol & Eerlijk
BAS kent zijn mensen. Een kop koffie en een goed gesprek als stevige basis voor een langdurige samenwerking. BAS adviseert en biedt een helpende hand. Zo legt BAS het fundament voor jouw zakelijke én persoonlijke groei.

Transparant & Doelgericht
BAS gaat voor optimale resultaten. We zijn helder in onze beloftes en transparant in onze bedrijfsvoering. Doelgericht halen we het beste uit onszelf en onze klanten. Afspraak is afspraak, daar mag je ons aan houden.

Vrij & Flexibel
BAS luistert naar wensen. Vol enthousiasme vinden we steeds een passend antwoord op jouw vraag. We ontwikkelen betrouwbare en flexibele oplossingen voor de uitdagingen in ons werkveld. Ons doel: jou werk uit handen nemen zodat jij in vrijheid risicoloos kunt ondernemen.